Podjetje ima lastni razvojno konstrukcijski oddelek, ki je usposobljen, da z lastnimi rešitvami in organizacijo nudi delo proizvodnji. Z nenehno modernizacijo proizvodnje je podjetje trenutno opremljeno za predelavo nerjavnih jekel debelin od 2 do 20 mm.


Opremo in izdelke izdelujemo po lastno izdelani dokumentaciji ali po predloženi dokumentaciji s strani naročnika oziroma kupca.

V podjetju imamo vpeljano tudi izdelavo tlačne opreme in smo registrirani proizvajalec tlačne opreme. Za zapleteno in odgovorno proizvodnjo le-te imamo izšolane in A-testirane varilce, ter strokovno osebje. Varilci so A-testirani za večino danes aktualnih postopkov varjenja. A-testirane in verificirane imamo tudi varilne postopke.

Zaradi maloserijske in posamične proizvodnje, ter ustrezne organizacije, so podjetje in proizvodni procesi zelo prilagodljivi in fleksibilni, kar omogoča popolno prilagajanje proizvodnega procesa kupčevim zahtevam.

Certifikati

    • AD 2000 Merkblatt HP-0 in HP 100 R po DGRL 97/23/EG (TÜV)
    • DIN EN 729-2 (TÜV)
    • ASME (ASME)
    • ISO 9001

Proizvodnja

V proizvodnji imamo vrsto sodobne opreme, kot tudi posebne obdelovalne stroje, ki nam omogočajo kvalitetno obdelavo nerjavnih jekel od debelin 2 do 20 mm.

Zaposleni v ALCHROMU Thies-u se zavedamo, da je samo kvaliteta tisto, kar velja!